Dick Bogers

Ik vertaal krachtige verhalen en concepten naar hun visuele vorm.

Branding

Bedrijven starten creatieve projecten vaak zonder een duidelijk beeld van hun eigen identiteit en strategie. Er is een sterke behoefte aan duidelijkheid en richting, maar een aversie tegen ingewikkelde rapporten en processen.

Ik help deze bedrijven hun eigen verhaal te ontdekken zonder onnodige complexiteit, wat daarna de basis vormt voor een visueel product. Dat kan een logo, huisstijl, applicatie of volledige visuele identiteit zijn.

Interaction Design

De interactie tussen mens en medium heeft steeds meer invloed op onze producten. Producten zijn steeds vaker een collectie ingewikkelde processen. Deze processen worden bruikbaar gemaakt voor een breder publiek via interaction design. Ik vorm complexe applicaties om naar een intuïtieve en bruikbare vorm. Van concept, tot wireframes en visueel ontwerp.

3D Art

De afgelopen 5 jaar heb ik met geavanceerde 3D visualisatie technieken gewerkt om opvallende beelden en animaties te produceren. Sindsdien heb ik een groot aantal statische en geanimeerde beelden uitgewerkt van concept tot eindresultaat. Van abstracte vormen tot brillenkokers, van ABN AMRO tot Eyewish. Ik kan eigen concepten pitchen maar kan ook alleen de uitvoering voor mijn rekening nemen.

Technical Skills

Typografie

90%

Sketch

90%

HTML / CSS

60%

Adobe Photoshop

90%

Adobe InDesign

80%

Adobe Illustrator

70%

Cinema4D

90%

3D Animation

60%

3D Dynamics; particles, vloeistoffen, rook simulatie

70%

2D Animation; After Effects

50%

Video editing

50%
Klanten / merken: